ships festival

Mormor på visit

Hello everyone.

I hele ugen har jeg Slet ikke fået blogget, da jeg havde smule travlt med at have børnene hjemme alene og der kom min mor og hjælper til i hverdagene. F elsker mormor, hun betyder alt for F, og elsker når hun er her. Hun får meget tid og snak med hende. Her lære mormor hende om trafik, se sig for i vejen, rød og grøn mand i lyset, når man går over vejen!

Søndag kom mormor og morfar her og hygger, inden morfar smutter hjem, der har jeg aftalt med mormor, om at lave gullasch til pigerne, da de trænger til gammelsdags mad, og det lækreste brun sovs, elsker pigerne <3

Morfar smutter hjem, så hygge vi tøser bare, og resten af dagene og aften brugt på hygge inden pigerne skal i seng 🙂

Mandag gik jeg med og afleveret F i bh, og viser lige min mor system, der skal ordnes før hun skal selv afsted med F alene! I dag har vi gået ind til byen og hente pigerne og desuden bare shoppe et lille smule.

Tirsdag morgen gik ikk som forventning, mormor skulle afsted med F alene til bussen, hvor hun skal afleveret F selv uden mig. Men F var ikke spor glad for det, selvom hun er nødt til at lære nogle ting, at mor henter senere. Men hun stoppede heldigvis at græde, da de nåede til bussen, F har glemt alt om det, og snakkede løs med mormor og de begge har gået forkert og sådan, som min mor har fortalt 🙂 hihi ..

Onsdag, som hun også igen som om morgen, men det gik bedre 🙂 og hun græd spor ikkke, da mormor fortalt mig det. wow. Men vi har gået siden mandags, og denne gang tog vi bussen og hygge os og fået lækkert kanel snakke, fiskefilet rester som F har valgt.

M fik grønne køkken som frokost, men Holy shit, hun spiste helt vildt meget ..

Vi havde også hygge os med denne lækkert kanel snegle, kom kaffe, og fabino af den nyeste fra Baresso, og det var super hyggeligt, M sov lige mens vi sad og spiste. Men vågnede midt af vi var næsten færdig, så jeg gik med M og hente mad, mens mor passer vores plads. Det gik heller ikke særlig længe, før hun skal hjem til Morfar. Jeg skal hente min datter alene. Så Manden kom og hente os <3. Det har været super uge.

Ser frem til næste gang hun kommer igen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ships festival