Mandags outfit

Take away food

Hello everyone <3

I dag er det take away food, vi har besluttet os. Grundet til hvorfor vi beslutter os for take away. Det er pga min yngste  pige, der ikke gider spise noget af måltider, jeg laver. Jeg laver alverdens mad, evt brun sovs, kartofler, ris, karry sovs, m.m, men alligevel fungere mest at spise kun 1 dags mad, men hun gider ikke to days mad, hvilket jeg er træt af bruge energien på det, og kæmper kontant hverdage. Det er simplethen så hårdt.

M elsker frugt, alt, grøntsager, og m.m, hun elsker mad.. I starten gik det super med mad, men nu hun er blevet ældre, så gider hun simplethen ikke spise særlig meget. Hun elsker morgenmad, men ikke særlig god til spise aftensmad og frokost måltiderne, men elsker eftermiddagsnack. Hvor jeg kæmper hverdage og sige nej, til at hun ikke må spytte ud. Hun spytter næsten alt ud, når jeg giver hende, men hun ville helst selv, hvis hun tager mad fra hendes bord. Hun er kun god når hun spiser selv, men når det kommer til sovs, så gider hun ikke, så spytter hun bare.

I dag blever det bare noget let take away food, så håber det måske ville blive bedre imorgen. Jeg krydser <3 Denne gang må vi prøve medister pølser med brun sovs og kartofler og grøntsager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags outfit