Onsdags outfit

Shopping advisor

Hello.

Sikket et lang dag! – jeg har holdt hemmelighed indtil jeg kom til et møde. Jeg havde sådan glædede mig til dele det med jer efter samtale til møde.

Endelig kom dagen, jeg har taget dagens outfit på i dag. Samtale med Milk Copenhagen er et af store oplevelse. Jeg har aldrig oplevet at blive kontaktet på den måde, og var helt målløs og chok over det. Men det er en dejlig følelse. De havde kontaktet mig via Instagram, sikke et oplevelse.

Jeg var i dag til samtale, og få masse vide informationer og fået svaret på mit spørgsmål jeg fik stillet. Jeg var super tilfreds. Jeg skulle bare hjem og tænke over, og så give hende besked. Men jeg har tænkt på svare hende i dag. Det er super .

På lørdag skal jeg hen til kontoret og møde en af det designer af modetøj til børnene og mor tøj. Jeg glæder mig 🙂

Milk Copenhagen er et brand, et fantastisk mode tøj for mor og børn<3 tøj er både til drenge og piger. Jeg kan sige, at tøjet er fantastisk, på nogen punkter. Men jeg skal være shopping advisor hos dem 🙂 weehu, jeg er super spændt <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags outfit