Shopping advisor

Samsovning

Hello :b

what a view. Hehe. Her samsovning jeg med mine piger, som er 1 og 4 år, begge er præmature børn <3 jeg har sovet med dem siden de var helt små. Og forsætter endnu indtil de selv vælger fra 💕

jeg elsker trygheden og nærheden af mine skønne børn, duften fra dem, vejrtrækningen, mostet rundt i sengen. Fødder op i hovedet, især min yngste. Den store har tit knæ/fod op i min mave, og ligger tæt på mig! .. altså det er mest den skønneste og fantastisk følelsen, er at ligge med sine børn <3

Ligger i også med jeres børn eller i deres egen værelse ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping advisor