Samsovning

Mormor//morfar

Hej everyone :b

Dagen i dag er kommet. Big Day? F har simplethen sådan glæde sig til sådan tur, og hygge med mormor og morfar i 4 dage <3

turen til Sjælland gik ganske udmærket, men M var meget træt, så vi fik forresten også købt frokost til os selv, som vi kan spise i toget <3 og desuden fik M også mad i sig, hendes livret, det samme F’s livret. Efter lækkert måltid, puttede jeg den mindste i klapvogn, så hun kan få sig lur hele turen, men vågnede i Odense <3 det var faktisk ok..

Da vi ankomst til Korsør, ventede morfar, var F ellevild, hun er så glad for se morfar og mormor 🙂 så vi smuttede afsted, og pigerne kom så ude i det gode vejr, M fik sig en gyngetur og F fik gynget, legede med dukkerne og alt andet, hun elsker <3 fik hjulpet morfar i haven! – M kom ud og sovet lige inden aftensmad ..

Her slapper vi af og har fået spist tidligt aftensmad, da pigerne er sulten <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsovning