Mormor//morfar

Hygge + frisør

Hello everyone.

Im back, denne gang har været super dag for pigerne. Hele startede med at pigerne skulle til frisør, og havde klippet spiser. F klarede det super fantastisk. M har også klarede, men hun ville Slet ikke have den forkæle på. Endte med at få klippe uden. Hun klarede det bedre som første gangs prøvning. F var ikke glad for frisør som første gangs. Men hun har lært med tiden. Hun taget det som stiv arm.

Efter frisør, endte vi med gå til Bisserup, og finde et sted at få frokost, og det blev den legeplads ved tæt på kiosk grill og sådan. Men vi havde madpakke med, så det var fantastisk dag. Pigerne fik leget et par timer, før vi smutter hjem. M fik sovet lur, men Slet ikke i klapvogn .. og F gad simplethen ikke mere af det halv af vejen, så hun kom i klapvogn, og jeg måtte bære M fordi hun gad squ ikk være i klapvogn! I det sidste stykke tid, sæt jeg hende i klapvogn hvor F skulle holde fast i hende, ved holde rundt om maven 🙂

vi kom hjem, og hygge, fik spist lækkert måltid, pigerne har været ude og få duft og legede videre i haven, M fik sig gynge tur. Hun elsker det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mormor//morfar