Tivoli // Motor Mille

Hold hus rent :)

Hello everyone .

– jeg elsker mine piger så højt, at de kan være et værre rod, og griseri, men det jo bare vaskes af! Men det sådan lidt grim . Men pyt, mine piger må bare gøre alt hvad de må, og de lære også med tiden at ikke svines. Men i det kommende hjem, hvor vi flytter i rækkehus, så bliver der ingen is på sofa, det må blive ved spisebord eller deres børnestole, hvor man kan stille det rundt om sofabord 🙂

jeg elsker at holde huset rent, selvom det er ofte tit svære at holde dem rene. Hihi. Jeg har prøvet at lære min mindste datter ikke smide mad og flaske på gulvet! Derfor jeg ikke tilbyder hende alm børnekop, da hun kan risikerer smide det på gulvet, så det om at tørre eller vaske gulvet /: hmm .. men vores gulvet har også været ret modbydeligt, mod os. Fordi vi har kæmpet at få gulvet holdes rent, og desuden får jeg meget beskidt fødder, når jeg går med bare tær, det træls! Efter min mor kom, fik hun det gjort ordenligt ren på gulvet og fandt speciel gulvvask sæbe 🙂 det er fantastisk <3 det har reddet mit fod, så slipper jeg for vaske mine fødder hver eneste aften inden sengetid 🙂 hihi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tivoli // Motor Mille