Hold hus rent :)

Leo’s legeland :)

Hello everyone :b

– Leo’s legelandet, det har vi ofte tit været der mange gange, siden min ældre datter var 2 halv år, men det forsætter vi bare hen til de gammel nok. Ja begge piger har altså meget energi, og det skal vi ha brugt, for store pige har mest overskudende energi, end den mindst. Hun har godt nok meget legesyg, der skal hele tiden ske noget omkring den store end den bette.

Du/i har måske lagt mærke til at, hvorfor jeg ikke havde blogget i det forrigende uge 🙂 det er fordi F har fået en uge fri, pga svigermor har invitager på mad, så vi gav hende fri mandag til onsdag, så har mig og manden snakket om at afleveret hende i bh, men så fik manden pludselig hovedpine, at det ikke til køre hvergang, men vi må bare se og planlæg noget. Så fredag blev det storm og regnvejret, at jeg orker ikke at sende F afsted i det lorte vejr. Og desuden ender vi med at vi måske skal ha et syg barn hjem fra bh, hvis hun måske ikke fået nok med tøj på, desuden stoler jeg ikke tit på bh leder, de glemmer tit. F er også blevet dårlig til at huske at tage jakke på, og ender med at hun tror det varm selvom vejret skrifter hele tiden tit 🙂

nå jeg prøver så godt som muligt at indlæg noget mere 🙂 hehe <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold hus rent :)