Leo’s legeland :)

Bolig jagt

Hello.

Nu går jagten på efter søgning på en rækkehus/lejlighed, som er til leje. Vi har simplethen søgt overalt, og hvad det er bedst for os. Men efter en mdr siden næsten, at vi fik vide, at min bonus søn flytter til et andet by, 1 eller ca 1 1/2 time væk fra os! – hvilket det betyder at de tænker logisk og ikke for børnene! Jamen dog altså. Nu skal vi til flytte, vi har tit snakket om flytte til Silkeborg, men desværre blev det udelukket, og Randers er no go liste for os. Toget fra Hobro, køre ikke direkte, det er også for besværgelig for en 10 årige dreng at skifte rundt i transport! Fra Hobro til Aarhus, så vi er nødt til finde et sted for 4-5 værelse lejlighed/rækkehus her i Århus, så vi kan have mere plads.

Jagten på bolig er mest det sværeste! – vi ville ikke købe bolig eller ejer et sted i Danmark, vi har snakket om spare op til købe hus i udlandet, når vi har fået alt på plads. Men en ting er først, at vi begge skal have økominske først før vi snakker om køb i udlandet.

Mine piger mangler værelse for deres legeområdet. Vi ville simplethen gerne have stue og køkken for voksen, og ikke alt det legetøj, så derfor vi mangler plads, så det bliver lavet lege værelse for pigerne. Pigerne sover jo hos mig, indtil de er store nok til sige fra. <3

god aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo’s legeland :)