New iPhone

My birthday <3

Happy birthday to me. I’m 31 years now :b
– min forældre kom i søndags, og hyggede med mig på min fødselsdag, hvor jeg blev fejre. Jeg blev squ 31 år, og det betyder virkelig at mine nærmeste holdte med mig.

Jeg fik gode gaver, og masser tøj, som jeg kunne ønske. Jeg går ikke meget op i tøj, men mere om personlighed ved tøjet. Bluserne fra min forældre, svigermor og Lissi var en af det gode, men vesten er også lige noget jeg kunne gå med, især jeg ikke skal have meget om mig. Jeg er super tilfreds med dagene, og det har været super dag.

Min store F, er vild med sommerfugle med flotte diamanter, og elsker at mærke det. Det er også super flotte, Tak Lissi <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New iPhone