My birthday <3

Givskud Zoo 2018

Hello Everyone.
Meningen var at vi skulle været ved Legoland, men det er desværre lukket, også mig og forældre har snakket om prøve Givskud Zoo, hvilke det lyder virkelig spændende. Vi sku været ved Legoland i mandags, hvor jeg havde fødselsdag, men desværre. Vi gav F fri dage tirsdag og onsdag, så hun kan dele oplevelse med sin mormor og morfar, lillesøster og mor på turen.

Vi tog til Givskud Zoo, tidligt om morgen, vi var ved zoo kl 10.30 ca, og fik set på masse af dyrene, men det var faktisk hyggeligt, og pigerne nyd det. M havde store øjne på alle dyrene, men var helt vild med papegøje lyder (: M har været super let at have med, men F er ikke rigtig helt på det, men hun synes mere sjovere at være på safari kørelse og se løver, giraf og m.m. Det har været super sjovt dag, og pigerne havde hygge sig.

Nu er vi hjemme, og få os aftensmad, hvor vi slappe af, og pigerne er virkelig trætte.

Jeg vil helt sikkert anbefalde jer en tur til Givskud, det er en af god oplevelse, men desværre nåede vi ikke det hele og se på flere. Det er kæmpe stort Zoo <3G

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My birthday <3