Givskud Zoo 2018

Hækle strandnet

Hej Everyone.

Ej, se min spændende hækle nyhed, første julegave er overstået, og er super tilfreds <3 nu skal der laves mere af hæklerier til familierne i julegaver + så har jeg også tilmeldt mig til #bloggeradvent på facebook 🙂 hvilke det er første gang, jeg tilmelder :b

jeg er rigtig glad for det, og skal selv lave et til mig selv efter jul, så det går jeg i gang. Mon jeg ikke også skal hækle et strandnet mere? Der er vidst en der kunne også få nydelse af denne lækkert strandnet til sommer ?

Opskriften er fra Hobbii 🙂 og den er gratis, og super nemt .. tak for opskriften. Det kunne jeg få nydelse mere af denne <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Givskud Zoo 2018