Æblekage

Efterårs stemning

Velkommen oktober <3

Wuhu, det er skønt, at mærke efterår, og det er også skønt at se colourfull, og smukke blade. Solen skinner også skønt udenfor. Det føles som sommer. Jeg synes det er skønt måned. Der skal helt sikkert ske meget i denne lækkert efterår <3

Mig og manden har snakket om at taget børnene til djurs sommerland, til halloween dag, og hygge os. Det er også kun måske. Jeg kan ikke lovet noget. Jeg elsker måned, fordi det er skønt efterår, lækkert farve af blade, røde, orange, gule og m.m .. Pigerne skal helt sikkert nyde efterår, med skovture, som vi skal snart på.

Jeg har lavet denne græskar hækling, som viser lidt efterårs stemning, jeg elsker efterårs stemning, og det er fantastisk, og en aften med fyrfadslys tændt, og kaffen i hånden, og se masser af film <3

Jeg håber i får nydt efterårs måned <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblekage