Efterårs stemning

Skudt i gang, julegaver?

Hello.

Så er efteråret kommet, der skal nemlig også i gang med julegaver, og styre på ting der skal laves. Jeg har lige lavet første julegave overstået, som findes her og jeg er super tilfreds .

Denne anden julegave er faktisk gang, som kan ses på billede, det er nemlig julegave til manden, som jeg prøver iøverig at få det lavet og det første gang jeg laver denne, da jeg har lavet mest til børnene, det tøj <3

men men, jeg er super spændt på resultat senere, når jeg er færdig <3 om det bliver pænt og flot, så er det nok ikke sidste gang jeg laver. For så kunne jeg faktisk også godt tænkte mig at lave et mage til min far 🙂 nu må vi se <3

er i også gået i gang med julegaverne? – eller startet på købe eller kreative? – det faktisk lækkert med kreative ting end bruge al verdens penge på masse. Jeg er også super kreative, min familien elsker kreative ting <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs stemning