Halloween ferie ♥

Vegan lasagne

Hello everyone 🍁

– jeg håbet i havde en god søndag. Jeg har haft en god søndag, nydt en sidste dag med min forældre inden de skulle hjem. Jeg fik vide, at manden skulle komme i dag, med aftensmad, som består af farmors (hans mor) hjemmelavet lasagne, og jeg tænkte godt nok, det er kød i, så jeg var nødt til finde på noget, at lave lasagne på, som er ikke af kød.  Mambeno har reddet mig, at jeg fandt en opskrift, på lækkert vegan lasagne. Mine piger spiser jo kød, de må selv vælge, hva de ville spise. Hehe .. jeg er vegan, og har altid været det. Jeg spiser ikke kød af en flere grunden! 🙂

Søg på Mambeno, navnet vegetarlasagne med spinat og kokosmælk 🙂 mums <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween ferie ♥