Vegan lasagne

LEGOland 2018

I

Hello.

Mormor og morfar kom på besøg, F glæder sig til det, men glæder mere sig til Legoland. I dag har vi brugt dagene på at hygge os i Legoland, og det blev faktisk hyggeligt, og skønt for min store pige på 4 1/2 år, at opleve denne ture. Hun havde det super hyggeligt, og dejligt at opleve. Hun fik dog mødt Lego friends og spist mad med Stefanie fra Lego friends.  Jeg kan se, hun er stolt over at få lov til opleve hendes ture og glæde. Det er fantastisk at kunne give datter en oplevelse.

Mormor havde fødselsdag, vi sku ude og spise, og det var ellers hyggeligt. Vi starte med synge fødselsdagssang for hende, og give fødselsdagsgaver, hun fik to bluser, hun så i butikken, og så køber morfar et par sko som hun får <3

Det har været super god dag. OG vi har nydt det. <3

Her er billeder af oplevelserne, og se hvor glad min pige er, selvom den mindste pige ser lidt overrasket ud og måske synes det er sjooovt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegan lasagne