Vegan pizza

Le’s restaurant

Hej.

Jeg har været ude i byen med min mindste pige, bare mor og datter dag sammen, mens den store pige er i børnehave.

Jeg sku finde lækkert restaurant og få noget lækkert frokost. Det blev denne Les ‘a restaurant, men det lyd ellers lækkert buffere, men jeg ville nok ikke vælge det i det nærmest fremtid. Den har slet ikke fange min interesseret.

Jeg bestilt den wonton suppe, fordi manden mente at jeg skulle prøve det, men jeg er simpelthen målløs, over hvorfor de vælger så MEGET peber i min mad, det smager bare så meget stræk, at jeg næsten drak al min sodavand. Men holy shit det simpelthen ikke lige mig ..

Men min pige fik bare buffere, hvor det er ris, nudler og M.m 🙂 men jeg ville helt sikkert sige, denne søde hotwings er bare et hit for hende, den er nemlig mest den sødeste smag end den normal hot wings er. Men det er super godt. God marineret. 👌🏼

Jeg ville helst give ⭐️⭐️ ud af ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegan pizza