Le’s restaurant

Leo’s legeland

Hello everyone 🙂

Det er mandag, og har været hyggelig. Men travlhed er tilbage. Jeg har kæmper at få hverdage til hænge sammen, med blogging, livet som mor, og hverdage med madplan og det hele i huset. Jeg prøver inderligt.

Det var weekend, vi havde intet plan for hvad vi sku lavet, før senere på fredagen, hvor vi snakkede om at tage til Leo’s legeland lørdag middag til ca 16 tiden. Men jeg synes også det kunne være ide, da jeg har nemlig en store pige på 4 som kan ikke få tiden til gå med, da hun keder sig, og svært at få tiden til gå.

Planen var at J sku komme på weekend, men han skrev til sin far om blive hjemme og tage med til fødselsdag hos en af hans familien, hvilket det fik han lov så. Det blev weekend uden ham 🙂 men forhåbning kommer han næste weekend (:

Lørdag middag tog vi til Leos legeland, hvor vi fik hygge, og nydt det pigerne leger. Vi er to til holde øje et af dem. Men F er den vilde der gerne ville omkring, men hun fik ikke lov, da vi bliver bange for hun bliver væk, og lige pludselig ikke kan finde hende. Det går jeg ikke med til, derfor vi nødt til holde øje. Men hun var ellers god til at høre efter.

Vi havde det super skønt og dejlig dag derude, og vi nyd det. Jeg synes Leo’s legeland er et hit for familierne. ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner ud af 5 stjerner ❤

Søndag har vi bare slappet af, blive brugt på alt mulig, set iPad, set tegnefilm, leget og M.m .. Det er en kedelig søndag som jeg hader. Men vi nyder hinanden’s selskab.

Jeg håber i havde en god søndag, og hygge jer med hinandens selskab.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Le’s restaurant