Leo’s legeland

Julefilm <3

Hello Everyone

Hvor er det fantastisk, at julefilmen er startet siden 29 oktober (: Hvor jeg dog elsker spænding ved julen, og jeg elsker julen. Det bedste ved julen, er at det er magisk, romantisk og smukkeste jul. Især julefilmen, pynt og decoration, ja, det kan siges meget omkring julen.

Jeg har set næsten alle, men flest sender nogen gensendt julefilmen, men jeg elsker det. Og ser det NÆSTEN hver aften i hverdag, og nyder det. Jeg er Romantisk type, du tror det er løgn, men det er jeg. Jeg glæder mig til at se det og skal se MASSE julefilm fra mandag af i dag, da vi har været væk, og nu er vi tilbage <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo’s legeland