Julefilm <3

Stressende halv månede

Bloggen har været ret stille i længe perioder. Jeg har meldt med til bloggen advent #bloggenadvent, hvilket jeg er første gangs prøve. Der har været stressende mående siden 7 november.

Der er en af det dage, hvor min store pige F er blevet langsommere til alting, hvilket det tager tiden på at vente på hun er færdig. En af dage, hvor klokken går hurtigt at man skal være færdig, eller fordi man skal skynde sig! Men det blev stressende. Nu er vi stået en time tidligere end vi normalt plejer .

Nu er det tiden der nok til kigge efter et hus, som vi overvejer simpelthen at købe. Jeg fandt et hus, som jeg blev forelsket i. 6 værelser, kæmpe køkken, (jeg har svaghed for store køkken) lækkert plads nok til pigerne får hvert deres egene værelse, når de er ældre. Men en lille værelse i tæt på stuen og køkken, skal pigerne have til deres legeområdet. Måske en værelse ekstra i kælder, hvor der er både spa bad, og det hele i kælder, der skal drenge bo, da det tre værelse er til voksen og to pigerne der skal bo der . Der er 3 værelse ovenpå, 1 værelse tæt på køkken og stuen, og en/to værelse i kælder. Det bliver gæste værelse og drenge værelse. Men det sku nok blive lækkert.. Desuden ligger den tæt på alting, børnehave lige op til søndrevang bh og skole, spar lige ved siden af, en lækkert udsigt til andedammen/legeplads, få meter til stranden og m.m 😉 jeg håber endelig at vi kan købe det ❤️ det er min drømmebolig. Krydser <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefilm <3