Stressende halv månede

blandet dag <3

God dag.

Jeg har haft en super dag, især weekender, men fredag er lidt af træls dag, fordi det har været stressende, men det gik ok. Jeg sku hurtig hjem og ordnet masse ting, inden min forældre kommer. Men det har også været smule hårdt med to børn, især lillesøster er meget krævende og ville hele tiden bæres kontant, men det kunne jeg simplethen ikke, når aftensmad og aftenskage skal laves. Det ikke meget at lave, selvom jeg finder på at give dem noget af en tegnefilm eller dvd film på, men det kun kort, at Lillesøster M ikke gider.

Nå det er så overstået, da hun gik hen og legede. men det var fint nok.

Men glæder mig endelig til forældre kom, og vi tog hen og så på huse og shit det var noget af flot og stort, men jeg elsker det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stressende halv månede