Første advent 🎅🏼

Grenaa

Hej :b

Vi er i Grenaa, har vi været siden i går, da manden sku havde ordnet hans bil, der var noget i vejen med, så det sku ordnes.

Mig og sus har været ude og se på huset, det var hyggeligt, men alt for dyrt varmeforbrug, selvom der er kakkelovn, men vi får aldrig tændt det med det samme, så det bedre finde varmeforbrug max 10.000-15.000 om årligt.

Men ellers har vi hygge os fint og i dag venter vi stadig i huset på manden snart bliver færdig, så vi kan komme hjem i lejlighed 🙂 <3 pigerne bliver bare vildere og laver en hel masse ballader, så vi ikke risikerer at farmor bliver lidt smule sur over tod, så derfor jeg venter utålmodighed! <3 jeg skal ha ordnet lejlighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første advent 🎅🏼