Drage med morfar + fødselsdag

Jeg har vidst skrevet i sidste indlæg, at jeg er på weekend hos min forældre i denne weekend, og jeg har ikke haft tid til lave indlæg på bloggen eller glemmer også tit om indlæg det. I lørdags var det ikke så vildt vejr, det er bare blæst og smule regn, men det holder os ikke fra at skulle ud og flyve med drage. Min far anbefalede det lige, så ville jeg gerne med og få fangede nogle billeder, og det gjorde jeg. Store-loppen er helt op og køre, og ville simpelthen gerne prøve og prøve, men det er ikke så let, når man flyver med drage der er to hånd, men hun kan ende med slippe eller bare løse masse snor 😕 Så morfar endte med holde den ene og hun holdte den anden imens. Jeg blev kun her et par minutter, så smuttede jeg lige med mini loppen hjem, men vi endte med plaske et par vandpytter for hende her på vej hjem. Det kam hun ikke lad være med, skidt da, hun skal ha lov til prøve vandpytter, så længe hun har gummistøvler og regntøj på, så kan alt være lige meget.

Ja, det var ellers sjoooovt, for hende mini loppen. Børnene elsker jo at hoppe i vand og sådan, og det kunne mine pigerne også lide. Men jeg måtte bare smutte med mini loppen, da hun er så sur over marked, og hun kunne ikke følge med at gå over marken, hvilke det er også svært for hende. Så kom vi hjem og fik frokost, og det vare jo heller ikke længe før, vi skal nemlig til fødselsdag hos min kusine Rikke, som fylder 42 år, og det skal selvfølgelig fejres. Jeg har glædet mig til at se familien <3 lige da vi skal gøre os klar og smutte, kom min fætter Henrik og hans søn Oscar på besøg, så vi nåede lige og hilse, og var skønt at se dem, især Henrik, fordi det er flere års siden, jeg så dem sidst.

Vi havde en super god lørdag, og var til fødselsdag hele dagene til kl 22, og kom hjem og i seng, så havde jeg ikke tid til blogge den dag, putte vente til, når jeg har tid.

Skriv et svar