Lissi på besøg

Lissi kom hurtigt på visit og hygge med os, og lige indtil vi skal spise aftensmad, og fik kop kaffe og dresseret, og det var skønt at have hende på besøg i dag, og hun er skønt kvinde, men ingen børnebørn, så hun forkæler mine piger og mig hver jul, fødselsdag og når hun er på besøg 🙂 herlig kvinde, og storeloppen elsker hende, mini loppen er simpelthen for genert og ikke gider alle, men det blev også for meget til sidst på en weekend. Men hun plejer ellers kunne lide hende, men det nok pga alt sker på en weekend. Til fødselsdag og så Lissi på besøg. Hun kan pivet lidt ellers er hun god til lege ..

Det bliver også godt for mini gruppen at komme hjem, og få slappe og få deres rutine igen, efter en super weekend.

Jeg håber i havde en god weekend og har nydt det med jeres børn og familien, og venner <3

Skriv et svar