Supper på en kold dag

God dag, længe siden sidst. Jeg har en travlt mor, så jeg har ikke meget tid til blog, når man er mor til 2 piger + bonus mor til en 11 årige dreng. Ja vi har efterårsferie og pigerne sku været i bh og vuggestuen, men det gjorde de siden i går og i dag. Men mini loppen skal i hvertfaldt i vuggestuen, pga hun skal lære at være der uden jeg kontant skal være der. Hun skal jo lære at jeg kommer og henter hende, når hun har været hos vuggen i et par timer. Men jeg skal jo selvfølgelig også gang med noget, jeg kan lide.

Nu er storeloppen blevet syg, at hun ikke skal i børnehave mere før måske efter ferien, for hun er ramt af snottet og hostet, så det bliver en efterårsferie for hende lige pt. Hun har klaret børnehave så flot og har aldrig haft et problem med afleverering, og det er skønt. Det vidst åbenbart bedre end den gammel børnehave. Hun græd aldrig når jeg siger farvel, det letter mit hjerte at se hun har det MEGET bedre på nye børnehave, og hun elsker det.

Her til aften skal vi ha hønsekødsupper med kød og mel boller, og det elsker mini gruppen nemlig <3

God Halloween og God efterårsferier til jer, der nyder og holder 🎃🎃

Skriv et svar