Hejsa ❤️💋

Mit navn er Kamilla, er fra Aarhus, navnet Tranbjerg J. Jeg er 31 år, født og opvokset i Seoul Korea, men adopteret til Danmark som 4 årige. Min frihed/hobby elsker jeg at hækle, lave mad, bage kager, finder på kreative ideer indenfor kreative uden at bruge masse penge, det kan evt være modellervoks, m.m.

Jeg er hørehæmmet, og er CI bruger, og snakker fint og fyldende med folk i ansigt til ansigt. Jeg er blevet opereret i begge øre, højre øre er fra 2009 og venstre øre er fra 2015, da min pige var ca 1 halvt år. Jeg valgte venstre pga snak med min pige og kunne forstå hvad det skal snakkes og siges. Det lykkes. Jeg kan nu bedre høre med mine begge CI, end det gammel apparater. Hele livet har jeg været hørehæmmet, og var dårlig hørelse, men indtil CI kom på gaden! fortryder aldrig i mit liv om valgte denne. Jeg elsker livet omkring verden. Jeg kunne høre fugle pippe første gang med Ci.

Jeg er mor, med stort M, og er mor til to præmature piger, som begge er født for tidligt. Min pige på 5 år, er født 3 mdr for tidligt, træls/traume oplevelser indenfor sygehuset, pga sygeplejersker og læger. Jeg kæmpede imod og er stærk og gøre alt for mine piger. Min mindste pige på 2 år, er født 2 mdr for tidligt (ti uger) – Jeg klarede mig igennem sygeplejerske, og alt, men det er bedre end sidste gang! to børn er fint for mig, da jeg ikke gider igennem med sygeplejersker og læger, som har ødelagt min oplevelse som graviditet både for første og anden gang. Min drøm med få flere børn er ødelagt og skal ikke kæmpe igen!