Mor og døtre tid

Sommerferie er overstået, men vi holder stadig ferie! – lige indtil min store pige starter først i september, så vi nyder lige sommeren over ❤️ Det er også dejligt at have kvalitet med disser unger (: Men også hårdt med den store pige!

Vejret er ok, men ikke noget at jubler over. Solen skinner ofte tit, så det er for det meste sky’er hele dagene. Vi har valgte frokost på Mcdonalds i dag, og lege ved legeplads ved Mcdonalds. Vi har været ude og se den nye børnehave, som de skulle flytte ind i den nye bryggede bygning, som er helt nyt. Jeg havde spændt på se, men desværre flytter de først den 1 september, men pyt, så har jo vidst min store pige, at hun sku gå der, og håber måske der er en vuggestue derude, som slå sammen med børnehave, bare ved siden af.

Resten af dagene har vi været ude og handle, pigerne får slappe af, den mindste fik sovet til middag, mens den store ser iPad! – Så er det bare let aftensmad, og så putte i seng ❤️

Skriv et svar