Sker så meget siden

Hej:)

Undskyld, jeg er den som sørget for alting, så jeg ikke haft tid til blogger. Min store pige er startet til ballet og børnehave, og det var en stort omvæltning for hende at følge med i hverdagslivet . Det er kun om fredag, der er ballet timer og så er det weekend.

Hun er starte i børnehave i mandags, var allerede glad for det, det kan siges, at det er 100% bedre end den gammel børnehave, hvor hun siger ikke så meget om det, at hun aldrig græd når hun startet i børnehave, skønt. Jeg har også lillesøster der også skal starte i vuggestuen, hvor hun skal lige vænne til ny sted, alt er jo nyt og skal være der til hun er faldt til ro i hverdagslivet. Men ellers sku det gå meget godt med hende håber jeg . Men glæder også til hvor jeg får ro og kan gøre hvad jeg har lyst uden at tænke over tingene. Det bliver mest spændende ..

Skriv et svar